scrollh:
Delen:

Home | Zelfrijdende hoogwerkers | 110 Airo A15-JRTD 15 meter 2016

110 Airo A15-JRTD 15 meter 2016

  Eigenschappen:

 • Merk : Airo
 • Prijs : Prijs op aanvraag
 • Bouwjaar : 2016
 • Brandstoftype : Diesel
 • Gewicht : 6630 kg
 • Werkhoogte : 15.10 m
 • Reikwijdte : 8.80 m
 • Platformcapaciteit : 230 kg
 • Algemene staat : Goed
 • Technische staat : Goed
 • Optische staat : Goed
Ik wil meer informatieSterke punten

Een zelfrijdende hoogwerker kopen doe je bij Safety Lift. Wij zijn importeur van Airo en hebben zowel occasion als nieuwe machines.

Airo maakt verschillende type hoogwerkers, namelijk zelfrijders en schaarhoogwerkers. Hierbij bieden wij een goed onderhouden zelfrijdende hoogwerker, type A15 JRTD, met bouwjaar 2016 aan. De zelfrijder heeft een maximale werkhoogte van 15,10 meter en reikwijdte van 8,80 meter. De capaciteit van het platform is 230 kg (voor 2 personen en gereedschap) en is voorzien van een lastbegrenzer.

Airo A15 JRTD zelfrijdende hoogwerker

Het type A15 JRTD komt uit de A-serie van het merk Airo en is een zelfrijder met een knikarm mast. Zelfrijders van dit merk zijn binnendraaiers en zijn voorzien van een grote hydrauliekpomp waarmee alle functies tegelijk bedient kunnen worden zonder vermogen te verliezen.
De zelfrijdende hoogwerker die je bij ons kan kopen komt uit de huurvloot van Safety Rent en is technisch goed onderhouden. De kleur van deze machine is blauw, RAL code 5017.

Aandrijving

De zelfrijder type A15 JRTD heeft een Yanmar diesel verbrandingsmotor en 4 wiel aandrijving.

Inclusief

Wij leveren de occasion zelfrijder met een nieuwe onderhoudsbeurt inclusief nieuwe Safety Check keuring, hoogwerkerboek, passende garantie. Bij aflevering geven wij een gebruikersinstructie.
Deze machine is in overleg beschikbaar voor een demonstratie. Wij verkopen ook nieuwe machines van Airo en u kunt dit type zelfrijder A15 JRTD ook bij ons huren.
Heeft u interesse of heeft u nog verdere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Service

Als importeur van Airo zijn onze monteurs goed opgeleid in deze hoogwerkers en kunnen wij service verlenen op de machines. Onze service afdeling kan onderhoudsbeurten en de jaarlijks verplichte Safety Check keuringen uitvoeren in onze werkplaats in Leimuiden / Nieuw Vennep, en storingen op locatie oplossen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid onderdelen magazijn.

Over Airo

Airo heeft ruim 40 jaar ervaring in de fabricage van zelfrijdende- en schaarhoogwerkers. Door de jaren heen heeft de fabriek een uitgebreid aanbod van 60 verschillende type hoogwerkers geproduceerd. Airo is vanuit een klein stadje Emilia Romagna in Italië begonnen en de hoofdvestiging staat nu in Luzzara Italië.  De naam komt uit het oud-Grieks en betekent omhoog bewegen.

Safety Lift is de importeur van verschillende merken waaronder Airo. Naast nieuwe machines bieden wij een groot aanbod aan occasion machines en verhuren wij verschillende type hoogwerkers onder Safety Rent.

Wilt u een nieuwe zelfrijdende hoogwerker kopen? Naast deze occasion kunt u dit type A15 JRTD ook nieuw bij ons kopen.
Wilt u de zelfrijdende hoogwerker kopen, of heeft u vragen over de machine? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button voor uw vraag of offerte aanvraag.

 Ik wil meer informatie

Aanvullende media

Technische gegevens
© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring