scrollh:
Delen:

Home | Zelfrijdende hoogwerkers | 118 Airo A15-JE 15 meter 2020

118 Airo A15-JE 15 meter 2020

  Eigenschappen:

 • Merk : Airo
 • Prijs : Prijs op aanvraag
 • Bouwjaar : 2020
 • Brandstoftype : 230V
 • Gewicht : 7490 kg
 • Werkhoogte : 15.00 m
 • Reikwijdte : 8.95 m
 • Platformcapaciteit : 230 kg
 • Algemene staat : Goed
 • Technische staat : Goed
 • Optische staat : Goed
Ik wil meer informatieSterke punten

Hierbij bieden wij een elektrische zelfrijdende hoogwerker te koop aan met een werkhoogte van 15 meter. De zelfrijder is van het merk Airo, type A15 JE en heeft als bouwjaar 2020.

De zelfrijdende hoogwerker die wij hierbij te koop aanbieden komt uit de huurvloot van Safety Rent en is technisch in goede staat. De kleur van deze machine is blauw, RAL kleur 5017.

Zelfrijdende hoogwerker A15 JE 

De A15 JE zelfrijder  is een elektrische zelfrijdende hoogwekrer met een knikarm en JIB. De machine heeft een werkhoogte van 15 meter met een reikwijdte van 8,95 meter. Het werkplatform is geschikt voor 2 personen en gereedschap, met een maximum gewicht van totaal 230 kg en heeft een lastbegrenzer.

Elektrische zelfrijdende hoogwerker

De A15 JE is een elektrische zelfrijder met een 48V batterij en ingebouwde batterijlader.

Heeft u gezien dat wij ook een occasion zelfrijdende hoogwerkers met een diesel motor aanbieden, namelijk type A15 JRTD?

Inclusief

Wij leveren gebruikte zelfrijdende hoogwerkers inclusief een onderhoudsbeurt met een nieuwe Safety Check-keuring, een hoogwerkerboek en een passende garantie. Bij aflevering geven wij een gebruikersinstructie van de machine.
Onze occasion zelfrijders van Airo zijn in overleg beschikbaar voor demonstratie bij ons op de zaak, of bij u op locatie.

Over ons

Safety Lift is de importeur van de kwaliteitsmerken Airo, Hinowa en Socage. Wij hebben hiermee een uitgebreid aanbod van verschillende soorten machines voor diverse hoogte klussen. Naast nieuwe machines hebben wij een ruim aanbod occasion hoogwerkers.

Safety Rent heeft een groot aanbod huur kwaliteitshoogwerkers van diverse merken zoals Airo, Almac, Hinowa, Palazzani en Socage. Wij verhuren hiermee passende machines voor diverse hoogte werkzaamheden.

Service en onderhoud

De A15 JE zelfrijdende hoogwerker die wij te koop aanbieden komt uit de huurvloot van Safety Rent en is technisch goed onderhouden.

Onze service dienst kan de verplichte keuringen en onderhoud in onze werkplaats doen, en storingen op locatie verhelpen. Onze werkplaats is nu gevestigd in Leimuiden en zal in 2021 verhuizen naar Nieuw – Vennep.

Verzekering

Wist u dat u een occasion zelfrijder ook bij ons kan verzekeren? Daarnaast kunt u de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken samen met ervaren bedrijven en kunnen u een voorstel doen als u interesse heeft.

Zelfrijdende hoogwerker huren

Heeft u de zelfrijdende hoogwerker maar voor een korte periode nodig? U kunt deze machine, of een ander type bij ons huren via Safety Rent. Wij hebben een ruime huurvloot zelfrijders met werkhoogten tussen de 15 en 28 meter. Daarnaast verhuren wij bijvoorbeeld ook auto-, schaar- en spinhoogwerkers.

Airo elektrische zelfrijdende hoogwerkers

Als de importeur van Airo heeft een brede range zelfrijders te koop, zo hebben wij de elektrische zelfrijdende hoogwerkers te koop met de volgende werkhoogtes:

A12 E - 12 meter (kleinste model)
A12 JE – 12 meter
A13 JE – 13 meter
A15 JE – 15 meter
A23 JRTE – 12 meter (voor op ruw terrein)

Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod van nieuwe diesel zelfrijdende hoogwerkers te koop. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen over deze of een van onze andere machines heeft via onderstaande button.Ik wil meer informatie

Aanvullende media

Technische gegevens
© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring